Novi Sad
23.04.2012.
19:55 > 08:42
Upravni odbor FK Vojvodina izbacio je iz tima golmana Nemanju Supića, štopere Danijela Mojsova i Branislava Trajkovića, te pozajmljenog Aleksandra Kataia.
  • Galawix

    24.04.2012 13:49
    Hmmm...
    Da izbace još sedmoricu i mir.
  • julian

    24.04.2012 11:43
    ...
    Gledam ovu sliku od pre godinu dana i ne verujem gde smo danas...Imali smo tim, trenera, publiku ali nekom se nije dopala ideja o jakoj Vojvodini i evo gde smo sad.
  • Firmaš

    24.04.2012 11:09
    @Nemanja
    Pa evo da ti pojasnim bar što se tiče Mojsova. Dečko je dao gol Partizanu u finalu kupa prošle godine, doduše posrećilo mu se da dva puta pogodi mrežu (što mu se verovatno u životu nije desilo), ali kao što svi znamo jedan pogodak je poništen. Ovi iz Partizana od tada misle da je on velika igračina pa na sve načine pokušavaju da ga privole u njihov klub. Epilog je sledeći: od tada Mojsov pokušava na sve načine da se dodvori Partizanu i zbog toga nije ni slučajno što je Voša u jesenjem delu prvenstva izgubila u Novom Sadu sa 2:1 od Partizana, a gle čuda Partizan oba gola postiže posle kardinalnih grešaka Mojsova, kao zadnjeg igrača u odbrani. Kod prvog gola je zapeo za pertlu, a kod drugog za liniju. Nedavno smo izgubili od Partizana i u Beogradu, iako smo vodili dok nam sudija nije isključio 2 igrača. I gle čuda, medju isključenima je i Mojsov. Pa i slepac bi video da nas ovaj mali sabotira već duži period. Kakav Partizan, kakvi transferi, poslao bih ga tamo odakle je i došao pa nek čeka dok mu ugovor ne istekne, jer za ovo što je uradio klubu to je najmanje što možemo da uradimo.
  • Novi Sad

    24.04.2012 09:33
    Grobari PK
    E, moji vi
  • paolo

    24.04.2012 09:25
    !
    Svako ko je gledao npr. utakmicu Vosa - Metalac zna zasto su ova cetvorica izbacena...
    Da, na spisku je morao biti jos i Stevanovic, Moreira, Bojovic i naravno Skuletic, igrac bivseg trenera!
  • 24.04.2012 09:21
    A da se možda gosn predsednik nije malko "distancirao" od izbora? Naime, ovi kandidati hoće pred izbore da "apsu" radi reklame, a na njemu su već trenirali, možda bi opet. S njima nikad nisi načisto, pa je sigurnije otići malo u zavetrinu kod familije.
  • Sremac

    24.04.2012 07:43
    A šta ste očekivali ???
    Fudbalom se u majci Srbiji bave mafijaši, zelenaši, kvazi menadžeri koji imaju pare u džepu. Ima poštenih biznismena koji bi i uložili novac u naš fudbal ali od ovih hijena ne mogu ni da pridju našim klubovima... Onda i nemojte da se čudite što je stanje takvo kavo je. Za klubove navijaju ljudi raznih fela, nacija i boja. Ali morate da shvatite SRCEM se bori za klub samo onaj koji je PONIKAO u tom klubu, a ne dodjoši koji su iz nekakvih plemena, od ovaca došli u hotel Park i sad im je lepo... Pogledajte kakav se lep fudbal igra u tzv. Prvoj ligi, ili nekim nizim ligama! Igra se zato sto se utakmice manje namestaju jer ih mena na kladionicama.. Najveće zlo našeg fudbala i sporta uopšte su Sportske kladionice koje opet vodi mafija, čiji igraći igraju u našim klubovima. I tako u krug.. Ko to shvati neće ni obraćati pažnju na naš fudbal.
  • м

    24.04.2012 07:35
    Зашто на вашем сајту нема ниједне вести о наша два прволигаша РФК Нови Сад и Пролетер? Тако БГ медији исто раде, фаворизују само титове близанце...
    На јавном сервису европског Београда, преносиће се ОФК Београд - Црвена звезда, а на Арени Партизан - БСК Борча.
    То што се игра директан дерби за Европу између Слободе и Радничког пред 5,6 хиљада гледалаца у Ужицу то нема везе, зар је неко сумњао шта ће се преносити...
    Будимо другачији него они!
  • Limanac

    24.04.2012 05:53
    A Bata ?
    Kad ce on napolje i ko ce njega izbaciti? Moze li cim mu sestra ozdravi! Smesna su mu,navodna,putovanja,pa potura svoje sluge Vlaovica i Pajovica na konferencijama,koje ne idu njemu u prilog !
  • fcvnn

    24.04.2012 00:09
    Da pratite Vojvodinu redovno, znali bi da su ovako nesto i zasluzili svojim nezalaganjem, namernim sabotiranjem i raspravljanjem sa navijacima! Ja bih tu mozda jos Stevanovica dodao, jer decko stvarno ili nema pojma, ili ne zeli da postigne pogodak! Uprava napolje i svi koji ne zele da ginu za dres i grb koji nose!
  • Lala

    23.04.2012 23:07
    Dusan Vlaovic
    Jel moguce,da ovakvi tipovi, poput Dusana Vlaovica i Dusana Pajovica,uopste prisustvuju utakmicama Vose,a ne da jos odrzavaju IMPROVIZOVANU konferenciju za stampu.Jeste li videli tamo i tatinu cerku Jasminu Vlaovic.I jos nesto.Ne obmanjujte narod.Sve vreme je Bato Butorovic u zamku hotela "Park",a sve poslove umesto njega obavlja sin Balsa i Milan Cabric koji ima oko 40 krivicnih prijava.O Rabrenovicu i da ne pricamo.On je prica sam za sebe.On samo moze dati intervju(spinovan)novinaru Mirosalavu Gavrilovicu iz "Sportskog zurnala".Boze,koliko je novinarska profesija postala jefina i koliko su novinari(NE SVI)korumpirani !
  • Nemanja

    23.04.2012 21:23
    Ja ne znam...
    sto su bas njih cetvorica izbaceni? Ajd za Kataija mi je jasno, ali za njih trojicu nikqako. Pa pogledajte izvestaje ili utakmice, ko je i kako igrao.
  • 23.04.2012 21:11
    MARIO
    Tako i treba. Trebalo je izbaciti i još neke. Neka slobodno idu u beogradske blizance, jer će nas na taj način u stvari pojačati, jer kako su se odnosili prema dresu Vojvodine takvi će biti u svaskom drugom klubu.
    Treba da ih je sramota, ali sada su svi videli da su to samo amateri.
    A svi ovi grobarčići i cigančići što likuju, neka vide u kakvo su jadnom stanju njihovi klubovi, bez imalo časti i morala, antisrpske, antifudbalske komunističke tvorevine.
    Pozdrav celoj poštenoj fudbalskoj Srbiji (Kragujevac, Niš, Subotica...)
  • sale novosadjanin

    23.04.2012 20:23
    uvek
    su krivi vojnici-generali nikada ?!
  • 23.04.2012 20:12
    MarkoNS
    Pa Trajkoviću, zar sada ne podzavaš Butorovića i moliš ga da ostane, kako si (prema navodima medija) sa svim igracima učinio kada ste potpisali pismo podrške.

    Ako je tako, možda je red da progovoriš... I ti, i ostali... Znam da nije lako, sila boga ne moli, ali...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna